vineri, 28 noiembrie 2008

Vot-30 Noiembrie...

Incepem cu tot-auzita intrebare : "Eu cu cine votez?!" 
Buuuun.Hai sa ne limitam doar la orasul nostru,unde s'a ales un primar incompetent,care venit din America,crede ca poate rezolva problemele orasului meu.Hai sa'ti zic ceva...I don`t give a shit! In primul rand i-ar mai trebui cateva ore bune de meditatii la limba romana,deoarece e jalnic! Intr'o zi cu soare,s'a aflat la un centru unde s'au adunat profesorii [stiti voi,atunci cand era criza economica in toi,nu ca nici acum nu ar fi,dar profesorii cereau 50%],iar primarul nostru "drag",s'a gandit sa le dea cateva explicatii. Buuun,inca un buuuun! S-au discutat vrute si nevrute,pana cand profesorii au plecat cu capul plecat,deoarece primarul nost` asta bun,a ajuns sa-i jigneasca. De cand a venit la scaunul primariei,nu a facut nimic. Si o simt eu,care sunt doar un copil. Anyway... hai sa ne limitam la votul asta din 30 noiembrie si sa discutam despre campania electorala.
M-am saturat sa vad masini zilnic,cu steaguri rosii,portocalii,galbene si in alte zeci de culori! M-am saturat. Si asa nu vor face nimic. Si asta ca sa va dau un exemplu din judetul nostru.. vizualizati filmuletul si veti vedea ce au facut alesii din Lupeni pe banii publici! Sunteti o rusine,ba!
In 30 noiembrie ar trebui sa ne votam oamenii care vor pleca in Senat si la Camera Deputatilor. Oricum,stii cum e..cui pe cui se scoate,asa ca nu comentez prea mult. Acum s'au gasit toti sa planteze copaci..acum s'au gasit toti sa ne intrebe de sanatate,acum s'au gasit toti sa ne intrebe daca mai traim! Acum s-au gasit sa'i ajute ei pe saracii batrani ,care abia daca au ce sa se intretina..dar stai..a,da!PSD'ul a marit pensiile cu 50 %..alt partid de .... ! 
Cu asemenea oameni,normal ca tarile vestice sunt cu 150 de ani inainte noastra! A plecat Ceausescu,a venit bunicuta,pardon dom` Iliescu. Totusi,sa ne limitam la 30 noiembrie.
Intrebarea mea esentiala pentru tine.. : Chiar ai de gand sa votezi ?

Cu asemena oameni la putere,care stau in Parlament si dorm,normal ca ne meritam soarta.

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul! [M.Badea]

Iar acum,filmuletul despre care va spuneam,cel cu alesii din Lupeni! Enjoy it!
 

Un comentariu:

Dragoş Pârcălabu spunea...

Normal ca trebuie sa votezi, chiar daca nu ai cu cine. Trebuie sa votezi pt a impiedica UDMR'ul sa ajunga iar la ciolan.Votati cu oricine numai cu PSD'ul nu.