miercuri, 3 decembrie 2008

Zi de viciu-Dormitul.


E miercuri.E normal sa am ore pana la 15,dar noroc cu tezele astea nationale.M-am trezit acasa pe la 10 jumate.E o zi tare obositoare.Azi noapte iarasi am fost insomniaca si am frecat forumul pana pe la 4 dimineata.Normal,atunci cand mi-a sunat ceasul de trezire,de pornire catre scoala,m'am trezit tot ce aceeasi fata,de spalat borcane si acelasi par de "Afro Man".Nimic neobisnuit pana acum.La scoala,aceleasi fete pe care le vad de 5 ori pe saptamana.Totusi,e ceva nou.Sunt extrem de obosita si toata lumea imi pare a fi fericita.De ce,habar nu am.Probabil s-au culcat la o ora prea matinala pentru somnul meu.Colega mea de banca are aceeasi purtare ca intotdeauna.La fel de sturlumbatica,la fel de bine-dispusa.Ah,ce n'as da sa fiu eu in locul ei si sa nu mai dorm pe mine.Nu-i nimic,azi mi-am propus sa ma pun in pat de la 21,sa nu mai am momentele de dimineata asta.De unde,probabil voi fi aceeasi insomniaca ca intotdeauna si vom pastra topicul de matrimoniale sus.Nu-i nimic,macar eu imi propun. E aproape 13 si mi se inchid ochii. Daca ma voi pune acum la somn,iarasi la noapte voi bantui prin casa.Vreme de dat cu motorul,canci,asa ca altceva n-am de facut,decat sa stau in casa si sa tastez la tastura asta,de care sincer,m'am cam saturat.
Ma gandeam la ceva remedii impotriva somnului. Cafeaua nu o suport,tigarile nu ma trezesc-ele mai mult ma adorm,ceaiul de iasomie ma trimite direct in pat si ultimul remediu care mi-a mai ramas,ar fi SOMNUL.Ah,dulce somn.De ce a trebuit sa vii tocmai acum?
Buuun.Ma gandesc sa beau o sticla de Cola,cred ca ea m'ar mai putea trezi.Dar de unde Cola? A da,de la magazin.Nu am chef nici sa ma uit la telefon,daramite sa ma mai si imbrac si sa plec.Nicigand.Stau si indur. De ce trece timpul asa de incet? Vreau sa dorm,dar nu prea vreau.Nu stiu cum vine asta,dar asta mi-e dorinta.
Probabil si mai mult ca sigur vor mai trece inca vreo 3 ore si tot la calculator ma vei gasi,plangandu-ma ca vreau sa dorm,dar nu prea vreau.
Cred ca din cauza ca e miercuri,de aceea reactionez asa.

Dulce somn care esti,de ce a trebui sa vii tocmai acum,cand nu aveam chef?

2 comentarii:

dishku spunea...

May I just get some sleep?Pleeeeaaaase....
si la mine persista asta f mult si foarte des

Bianca S. spunea...

Uelam tu za club ov za insomniaci!